Vraag en antwoord m.b.t. het huren van toiletcabines

Toiletcabine bouw

Kan ik als particulier bij jullie huren?
Iedereen kan een mobiele toiletcabine bij ons huren. Wij verhuren aan particulieren, aan bouwbedrijven, aannemingsbedrijven, evenementen-organisaties, weddingplanners, etc.

Hoe kan ik een mobiel toilet bestellen?

Je kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier op deze website invullen. Laat ons weten welk type toilet je wilt, vanaf welke datum en op welke locatie(s). Wij geven je direct advies, informeren je over de beschikbaarheid en over de prijs. Als je wilt ontvang je per e-mail een prijsgave of je krijgt per e-mail of Whatsapp een bevestiging van je bestelling.

Moet ik borg betalen?

Nee, wij vragen geen borg voor het huren van een mobiele toiletvoorziening.

Wanneer wordt mijn toilet bezorgd?
De leverdatum wordt vermeld in de orderbevestiging die je per e-mail hebt toegestuurd krijgt. Onze chauffeurs rijden elke dag van de week door heel Nederland. De exacte levertijd is afhankelijk van diverse factoren waaronder de verkeersdrukte. Op de dag van levering kunnen wij een indicatie van de exacte aflevertijd geven.

Moet ik aanwezig zijn als het toilet wordt bezorgd?
Dit is niet nodig. De chauffeur bekijkt waar hij het mobiele toilet het beste kan plaatsen. Wil je de toiletcabine op een specifieke locatie geplaatst hebben? Laat dit ons dan voorafgaand aan de levering even weten.

Waar kan een toilet worden geplaatst?
Een mobiele toiletcabine kan worden geplaatst op maximaal 7 meter van de serviceauto van onze chauffeur. Buiten deze 7 meter kan de chauffeur de toiletcabine namelijk niet reinigen.

Moet ik een vergunning hebben?
Een vergunning is lang niet in alle gevallen noodzakelijk. Als je een toiletcabine op
gemeentegrond wil laten plaatsen kun je het beste vooraf even navraag doen bij je gemeente.

Betaal ik extra kosten om de toiletcabine te laten reinigen?
De door ons verhuurde toiletcabines worden door één van onze service-chauffeurs wekelijks geleegd en gereinigd. Deze kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Hoe lang kan ik een mobiele toiletcabine huren?
Je kunt een mobiele toiletcabine een weekend, een week, een maand of enkele maanden huren. Je geeft zelf aan wanneer je de toiletcabine(s) door ons wilt laten halen.

Toiletcabine feest / event

Waarom is er een prijsverschil tussen een toiletcabine voor de bouw en een toilet voor een feest.
Een toiletcabine voor een bouwplaats heeft een minimale huurperiode van 2 weken en een toiletcabine voor een feest kun je voor 1 dag huren. Bij beiden is het laden en lossen doorgerekend in de prijs. Je kunt een toiletcabine voor een feest op elke willekeurige dag laten bezorgen, een mobiel toilet voor een bouwplaats wordt op een vaste wekelijkse route geleverd. Hierdoor zijn er prijsverschillen.

Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?
Bij je aanvraag kan je een voorkeurstijd doorgeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. De chauffeur belt of Whatsappt je voorafgaand aan de aflevering.

Bel direct: 035 205 70 79 of mail info@alphaverhuur.nl

Toiletcabine
Toiletwagen klein met kraan en gootsteen
Toiletwagen groot met kraan en gootsteen

Comments are closed.